Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    Everun, laadukkaasti edullinen.


Everunilla tapahtuu

15.4.19

Everuncenter päätetään perustaa. Laajan tutkimuksen jälkeen Everunin koneet osottautuivat tosi hyviksi. Yritys on kehityshakuinen ja ovat ottaneet opiksi muiden heikoista kohdista. Muotoilu ja käytettävyys ovat huippuluokkaa sekä palvelu todella nopeaa ja hyvää. Koneita veidään yli 50 maahan. Suunnittelutiimi ottaa huomioon asiakkaiden palautteet ja palvelee notkeasti.

 

13.5.19

ENSIMMÄINEN TILAUS

Kävimme Kiinteistöhuolto Jarkko Oy:n kanssa tutustumassa Puolassa Everun 35, Everun 28 ja Everun 2500 kurottajaan. Asiakas oli erittäin tyytyväinen näkemäänsä. Kiinteistöhuolto Jarkko Oy tilaa Everun 2500 puomikuormaajan. Siinä yhdistyvät linkkukuormaajan ominaisuudet kurottajan kanssa. Kiinteistöhuolto Jarkko Oy on palveleva, joustava ja osaava kumppani kiinteistöhuoltoon. Heidän mukaansa tällainen joustava kone palvelee heitä kaikenlaisissa tarpeissa.

18.8.19

MUKAVAA PÖHINÄÄ JA LISÄÄ TILAUKSIA

Everunin laadukkaasti edulliset koneet ovat luoneet paljon mielenkiintoa ja lisää tilauksia on tullut. Ensimmäiset "raskaskonekutsut" pidetään syyskuussa tarkka aika ja paikka ilmoitetaan erikseen. Kutsuilla esitellään koneita ja vietetään mukava ilta ammattilaisten kesken.

ERINOMAINEN PALVELU JA HELPPO HUOLLON SAATAVUUS OVAT OHJAAMASSA TOIMINTAAMME

Erinomainen after-sales palvelu on auttanut meitä saamaan lisää asiakkaita. Erinomainen palvelu tulee aina olemaan Everunin ohjaava voima.

Palvellaksemme yhä paremmin Eurooppalaisia asiakkaitamme olemme perustaneet varaosa- ja huoltoyksikön Saksaan. Sieltä osat tulevat yön yli myös Suomeen.

 

LUPAUKSEMME:  

 Vuoden mittainen laatu vakuutus ja takuuaika. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin 10 tunnin kuluessa. Kaikki varaosat lähetetään viimeistään 5 tunnin kuluttua tilauksesta.

VISIOMME:

Asiakkaamme menestys on meidän suurin menestyksemme

TAVOITTEEMME:

Ensimmäisen luokan vastaus nopeus, huoltotaidot ja ensiluokkainen varaosatuki

 

EVERUN EUROPE yritys on perustettu vuonna 2014. Se toimittaa varaosat ja antaa koulutusta Eurooppalisille asiakkaille.

Jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin meillä on varaosavarasto Saksassa. Se takaa Eurooppalaiselle parhaan mahdollisen after-sales palvelun. Kun valitset Everunin saat samalla parhaan mahdollisen palvelun. 

EVERUN CENTER Suomessa

Koulutettu huolto on aina tavoitettavissasi. Selvitämme ongelmat nopeasti ja ammattitaidolla.

Saat käyttöösi halutessasi myös Everun plus-palvelun jossa toimitamme tarvittaessa varakoneen jos vika on iso ja vie aikaa. Everun plus-palvelussa käytettävissäsi on "omamekaanikko" vähän kuin omalääkäri. Tavoitteeme on, että näin hyvää palvelua et saa mistään muualta.