Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

    Everun, laadukkaasti edullinen.


Everunilla tapahtuu

15.4.19

Everuncenter päätetään perustaa. Laajan tutkimuksen jälkeen Everunin koneet osottautuivat tosi hyviksi. Yritys on kehityshakuinen ja ovat ottaneet opiksi muiden heikoista kohdista. Muotoilu ja käytettävyys ovat huippuluokkaa sekä palvelu todella nopeaa ja hyvää. Koneita veidään yli 50 maahan. Suunnittelutiimi ottaa huomioon asiakkaiden palautteet ja palvelee notkeasti.

 

13.5.19

ENSIMMÄINEN TILAUS

Kävimme Kiinteistöhuolto Jarkko Oy:n kanssa tutustumassa Puolassa Everun 35, Everun 28 ja Everun 2500 kurottajaan. Asiakas oli erittäin tyytyväinen näkemäänsä. Kiinteistöhuolto Jarkko Oy tilaa Everun 2500 puomikuormaajan. Siinä yhdistyvät linkkukuormaajan ominaisuudet kurottajan kanssa. Kiinteistöhuolto Jarkko Oy on palveleva, joustava ja osaava kumppani kiinteistöhuoltoon. Heidän mukaansa tällainen joustava kone palvelee heitä kaikenlaisissa tarpeissa.

18.8.19

MUKAVAA PÖHINÄÄ JA LISÄÄ TILAUKSIA

Everunin laadukkaasti edulliset koneet ovat luoneet paljon mielenkiintoa ja lisää tilauksia on tullut. Ensimmäiset "raskaskonekutsut" pidetään syyskuussa tarkka aika ja paikka ilmoitetaan erikseen. Kutsuilla esitellään koneita ja vietetään mukava ilta ammattilaisten kesken.

Everun ERE06 

Paino 0,6 tonnia

Hinta: Kysy tarjous info@everuncenter.com

VAKIOVARUSTEET

Bensakone, lisähydrauliikka vasaralle, kate, tyvitaitto,  tuntilaskuri, LED valot                                                                             puomissa

LISÄLAITTEET

- Erilaisia kauhoja

- Tukkisakset

- Yanmar moottori

OMINAISUUDET

- Malli                    ERE06

- Paino                  600 kg

- Engine                Yanmar

- Teho                   4.4 kW/3600 r/min

                            Yksisylinterinen, ilmajäähdytteinen

MITAT

- Pituus                2517 mm

- Leveys               692 mm

- Korkeus             1241 mm

TYVITAITTO

- Oikealle            73 astetta

- Vasemmalle      50 astetta